Commercieel beheer / Expansiebegeleiding

COMMERCIEEL BEHEER VAN DE SHOEBY WINKELPORTEFEUILLE

De Shoeby winkelportefeuille bestaat uit 220 winkels verspreid over het gehele land. Univast Retail verzorgt het commercieel beheer van de huidige locaties alsmede eventuele relocaties van bestaande winkels en expansie van de portefeuille in de groeigebieden van Nederland.

EXPANSIE FALKE IN DE BENELUX

Univast Retail heeft namens Falke de afgelopen jaren winkels aangehuurd in o.a.: Maastricht, Den Haag en Antwerpen. In 2017 zullen er meerdere winkelopeningen volgen.

EXPANSIE VAN DE DEENSE RETAILER HIFI KLUBBEN IN NEDERLAND

Univast Retail heeft vorig jaar namens Hifi Klubben drie winkels aangehuurd in resp. Alkmaar, Breda en Nijmegen. Medio 2017 zal er een winkelopening volgen in Amersfoort. Daarnaast is Univast Retail namens Hifi Klubben op zoek naar geschikte locaties voor de verdere uitbreiding in steden zoals Zwolle, Eindhoven, Tilburg, Arnhem en Den Bosch. Op dit moment heeft Hifi Klubben negen Nederlandse vestigingen en één Flagship store aan de Amsterdamse Rijnstraat.

COMMERCIEEL BEHEER EN EXPANSIEBEGELEIDING VOOR VAN DALEN SCHOENEN

Univast Retail heeft onlangs een nieuwe winkel voor Van Dalen in Nijmegen aangehuurd en zal zich in 2017 namens Van Dalen bezighouden met optimalisatie en verdere expansie in Nederland.